Metalik Final 2017-05-20T17:32:03+00:00
Aluminijske konstrukcije

Aluminijske konstrukcije

Čelične konstrukcije

Čelične konstrukcije

Podrška

Podrška

O nama

METALIK d.o.o. je preduzeće u koje je duboko ukorijenjeno povjerenje i kvaliteta, i tako funkcioniše od svoga osnivanja koje datira iz 1989. godine. Smješteno u prometnom i atraktivnom dijelu grada Sarajeva, u ulici Džemala Bijedića br. 156. sa svojim parkingom, za naše posjetioce.
Od tada do danas je prisutno na tržištu u Bosni i Hercegovini u svojoj metalik boji, zahvaljujući opredjeljenju ispunjavanja obaveza prema kupacima, tehnologiji napretka i razvoja, te osposobljavanju ljudskih resursa. Prateći razvoj biznisa izvan granica Bosne i Hercegovine, naši ciljevi su postali, naše integracije. Osposobiti sebe, da bismo osposobili druge, danas djelujemo kao savremeni osposobljen tim koji je sposoban zadovoljiti potrebe kupaca na teritoriji Bosne i Hercegovine. Time smo potvrdili svoje stavove u naprednim vizijama, što se danas opravdava i potvrđuje impozantnim rezultatima rada. Garancija našeg uspjeha je pouzdan dijalog i valjani rezultati. Rješenja na bazi prirodnog pristupa i profesionalnog odnosa. Snaga METALIK d.o.o. Sarajevo, upravo leži u rješenjima potreba naših kupaca, kako u komercijalnim objektima tako u privatnim domovima.

Sjaj i blistavost Metalika, bili su i ostali inspiracija naših kupaca u konturama kvalitata i zadovoljstva. Vaša odluka je naša zadaća u repertoaru naših prizvoda.
Naše mašine su visokih standarda, instalirane u pogonu i povezane u sistem. Naš razvoj kontinuirano je rastao i dostigao najveći i najkvalitetniji dizain, zvučne i toplotne izolacije. U svijetu biznisa i prizvodnje orijentisani smo na prihvatljive cijene, kao vrijednosti koje njeguju načela i principe uloga u razvoj, stvaranju tendencije konkurentnosti sa visokim nivoom usluge na tržištu, kroz djelatnosti:

• Proizvodnja i montaža aluminijskih konstrukcija,
• Proizvodnja i montaža čeličnih konstrukcija,
• Transport za sve naše prizvode.

U svom pogonu proizvodimo i obrađujemo različite programe, struktuirane od najsitnih detalja i elemenata za Vaš dom, do teških i nosećih konstrukcija na poslovnim objektima, koristeći najsavremenije materijale i metodologiju rada.

PROIZVODNJA 95%
CONSULTING 70%
TRANSPORT 80%
SERVISIRANJE 30%
PROJEKTOVANJE 55%
MONTAŽA 85%

Portfolio